Django framework-projecten

Applicatie-ontwikkeling

Al meer dan zes jaar zijn Django en Python onze voorkeurstechnologieën voor het ontwikkelen van webapplicaties, zoals e-commerce-systemen, CMS-systemen, API’s voor mobiele applicaties, sociale netwerken, transactiesystemen en intranets. Dit doen wij voor klanten als Sanoma, VARA, Interfarms, srprs.me, NTR en Chevrolet.

Django consulting

Advies nodig over Django applicaties? Schakel ons in. Van het opzetten van en adviseren over de juiste architectuur tot het opschalen of verbeteren van de performance: wij kunnen helpen. Door onze jarenlange ervaring weten we wat werkt en wat niet. Ook voor een audit of een second opinion zijn we beschikbaar. Enkele zaken waarmee wij kunnen helpen:

  • Systeemarchitectuur
  • Performance en kostenoptimalisaties
  • Implementeren van best practices
  • Verbeteren van geautomatiseerd testen en deployen
  • Software upgrade strategieën voor Django en Python
  • Intergraties met frontendtechnologieën zoals Angular en React.

Django applicatiebeheer

Applicaties ontwikkelen is maar een deel van het werk. De applicatie moet ook worden gedeployed, gemonitord en onderhouden. Op basis daarvan kunnen verbeteringen altijd worden uitgevoerd. Om de bezoekers een optimale beleving te kunnen bieden, kunnen succesvolle applicaties worden opgeschaald en uitgebreid. Kortom: ook na het opleveren van van de applicaties blijven we nauw betrokken bij onze klanten. We bieden ook supportcontracten aan, bijvoorbeeld om reeds ontwikkelde Django-applicaties te onderhouden. Altijd tegen een gunstig tarief, aansluitend op de behoeften en 24/7.

Meer weten over Studio Reactor en onze Django framework-projecten? Neem contact met ons op

« Terug naar het ovezicht

×